همانطور که از نام آن پیداست قهوه ترکیکی از محبوب ترین انواع قهوه است و مردم ترکیه و ترکیه قهوه کافی را به نام آن ثبت کرده اند.
این قهوه اولین بار در سال 1555 توسط 15 بازرگان سوری به استانبول آورده شد و در اواسط قرن هفدهم به بخشی مهم دربار عثمانی تبدیل شد.
سلطان خدمات کاملاً رسمیبه قهوه ارائه میداد و به زنان حرمسرا طرز تهیه قهوه ترکی آموزش داده میشد.
زنان به دلیل مهارت در تهیه قهوه ارزشمند هستند.
این مشکل از گذشته تا امروز به یک فرهنگ تبدیل شده است ، بنابراین امروز عروس در ترکیه در مراسم قهوه ترکاز خانواده همسر آینده خود استقبال میکند.
این قهوه در کافی شاپها نیز موجود است و طرفداران بسیاری دارد ، اما اخیراً نوشیدنیهایی مانند موکا ، کاپوچینو و آفوگاتو محبوب شده اند.
آموزش تهیه قهوه ترکو نحوه سرو آن
اگر قصد تهیه قهوه ترکرا دارید. باید بدانید که این نوشیدنی برچسب خاص خود را دارد ، از تهیه تا پذیرایی و نحوه نوشیدن بسیار منحصر به فرد است.
قهوه ترکبوی سرد و مست کنندهای دارد.
تهیه این قهوه در خانه بسیار آسان است. آنچه گفته شد را دنبال کنید.
ابتدا قهوه و آب را به ظرف مخصوص قهوه ترک(قهوه جوش مس) اضافه کنید.
قهوه ساییده شده را با یک قاشق چای خوری آب سرد ترکیب کنید. به آرامیدر آب و قهوه مخلوط کنید.
مخلوط مناسب آب و قهوه: دو قاشق چای خوری قهوه آسیاب شده و یک لیوان آب سرد
اگر میخواهید قهوه شما خوشمزه باشد ، آب و شکر را به قهوه اضافه کنید. سرانجام ، ما هرگز به قهوه شکر اضافه نمیکنیم
شما همیشه از مهمان خود میپرسید: "قهوه شما چقدر خوشمزه میشود؟" میتوانید گزینههای زیر را مطالعه کنید.